Проектът на Криско и Слави Трифонов Гледай как се прави“ отчете

...
Проектът на Криско и Слави Трифонов Гледай как се прави“ отчете
Коментари Харесай

Криско и Слави с над 4.5 млн. прегледа за броени дни

Проектът на Криско и Слави Трифонов „ Гледай по какъв начин се прави “ отчете връх по гледаемост в обществената мрежа за видео шерване YouTube. Видеоклипът към песента https://www.youtube.com/watch?v=ycgvsLVtofA  излезе при започване на месеца и и досега генерира над 4,5 милиона гледания.

Видеото е една от най-скъпите музикални продукции, правени в България. То е с присъединяване на над 20 известни модели и плеймейтки, измежду които „ Мис Плеймейт 2017 “ Нора Недкова, чието име беше спрягано за гадже както на Криско, по този начин и на Слави. Декорът е особено основан за фотосите, осъществени в продължение на няколко дни. А екипът, работил по лентата е от над 70 индивида. Цялата образна продукция е ръководена от режисьора Кирил Киров-Коко, с който Криско има към този момент седем клипа.

„ Гледай по какъв начин се прави ” има и собствен танц, в който двамата артисти се движат като египтяни. Египетската тема е част и от облеклото на Криско, който рапира пред скъпи позлатени коли. Музикален продуцент на песента е Криско, който е и създател на текста и музиката, като планът му провокира многочислени мнения от страна на меломаните. Любопитно е да се означи, че това е първият поп план от години насам, в който водещият на „ Шоуто на Слави “ се включва като посетител реализатор.

Междувременно напълно скоро Криско би трябвало да разгласи и нов актьор в лейбъла си „ Адаманд “ , където към този момент се изявяват Тита, Боро Първи и Димчо. Следващият огромен план на рапъра обаче не е обвързван с музиката, а с хранително-вкусовата индустрия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР